Amazon Real Me Levels Quiz Answer Today (All Levels) 24th May – Answer And Win A RealMe Smartphone

Post Contents Show

Amazon India running realme Quiz today namely realme levels. Answering and completing all levels Correctly you can win a realme smartphone. RealMe levels App Quiz Amazon Answer, All Answers Amazon Realme level Quiz Answers Amazon All Levels Realme quiz Amazon Answer Realme Quiz levels All levels Answers, Amazon RealMe Quiz All levels Answer Here is how to play realme levels amazon quiz and all answers of Amazon realme app quiz levels. Find All answers of Amazon realme levels Quiz.

How To Play Amazon Realme Levels Quiz Answer Today 24 May:

Amazon Realme Levels Quiz Answers Win Realme 1

  1. Sign in to your Amazon App

  2. Click on RealMe Levels Quiz Banner

  3. Enter Levels 1, 2, 3 continuously answering Realme Levels Amazon Quiz Questions correctly

  4. Stand A chance to win A Realme 1

Amazon realme Levels Quiz All Answers 24 May:

Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 1: Real Power

Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 1: Real Power
Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 1: Real Power

Question1. What is the maximum RAM + Memeory combination that the RealMe 1 is available in?

Answer: 6GB + 128GB

Question2. How many drop tests has the RealMe 1 gone through?

Answer: 10,000

Question3. According to Greek mythology, which of these is considered to be the god of strength and power?

Answer: Kratos

 

Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 2 : Real Style

Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 2 : Real Style
Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 2 : Real Style

Question1. A diamond, in its purest form, is made up of ___. Fill in the blank.

Answer: Carbon

Question2. Which of these is NOT a style of photography?

Answer: Butterfly Stroke

Question3. Which of these is NOT a feature of the RealMe 1’s camera?

Answer: Time Travel

 

Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 3 : Real Intelligence

Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 3 : Real Intelligence
Amazon RealMe Levels Quiz Answers Level 3 : Real Intelligence

Question1. RealMe 1 has an AI processor. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer: Artificial Intelligence

Question2. Sophia is an AI robot, and the first one to get citizenship from any country. Which country granted her its citizenship?

Answer: Saudi Arabia

Question3. AI Recognition in the RealMe 1 supports facial unlock in less than 0.1 second.

Answer: True

 

How To Play And Win Amazon RealMe Levels Quiz And Win A RealMe Smartphone:

Amazon India frequently run quiz contests on their official shopping app, as Quiz Time quiz, or Riddles quiz or Super Value Day quiz and many sponsored quizzes.
Participating in these contests you can win the Prizes assigned for each contest.
All you need to participate is the official Amazon Shopping App and answer the all questions of amazon quiz today, no purchasing is necessary, if you haven’t installed the app yet then download the app now clicking HERE (Android) And click HERE (iOS). Sign in to the app And you can see the banner of Amazon quiz of that day or currently running quizzes.

To Win Amazon RealMe Levels quiz today 24 May  You must have Amazon Official Shopping App in your phone, if you have not the official amazon shopping app then Download the latest version of Amazon.in official Shopping app from either play store or Apple App store from the above links according your phone OS, and sign in. After signing in if you cant see the Quiz Banner then scroll down untill you see the Quiz Time banner. Click on Quiz Time Banner and you will fond all running quiz contests on Amazon.in. Start the contest and Answer the Questions. After answering all the questions correctly a congratulation page will appear, to see the winners list click HERE.

Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.