Amazon Quiz Answers Today 28 March 2018 Amazon Pay Quiz win Rs. 5000

Amazon Lakme Quiz Answers Amazon India runs quiz contests on their shopping app frequently, no purchase is required to participate in the contest, simply open the Amazon App and sign-in. If you haven’t installed the app yet then install it by clicking this link (Android); and Click HERE for iOS.
If you can not find the quiz banner in your app then scroll down until you see QUIZ TIME and click on it.
To check the winner’s name click THIS LINK.

Amazon Pay Quiz Answers Today (28 March)
Quiz Running Date: 28th March to 20th April

Question1. When You pay for yourAmazon.in orders with cash, you can load
the leftover change or additional cash into your Amazon Pay balance
Answer: True

Question2. According to RBI guidelines, you are required to submit an
official valid ID number to add money to your Amazon Pay balance. Which
of these are officially valid documents?
Answer: Aadhaar Card/ Driving licence/ PAN card

Question3. Which of these is NOT true when you submit your official valid ID number on Amazon.in?
Answer: Free trip to space on completion

Question4. Which of these is a benefit of loading cash into your Amazon Pay balance at your doorstep?
Answer: No need to handle change at delivery

Question5. Which of the following can you NOT pay for using your Amazon Pay balance?
Answer: An apartment on Jupiter

Amazon subscribe and save quiz:


Quiz date: 22/03/18 to 10/04/18

Quiz Answers:

1.Using Subscribe & Save, you can set up regular scheduled deliveries and earn additional savings on your daily essentials.
Ans: True

2.Which of the following is NOT a benefit of using Subscribe & Save?
Ans.: Time Travel

3. Currently, on paying for subscriptions using Amazon Pay balance, which of these is a benefit you can avail?
Ans.: Extra 5% off each subscription

4. Subscribe & Save’s monthly subscription box offers curated products for your everyday personal & household needs. What is this subscription box called?
Ans.: Handpicked subscription box

5. What is the current ‘Fest’ running on Subscribe & Save, which gives you minimum 25% off called?
Ans.: Subscription Fest

 

After you entered all answers correctly a congratulation message will appear.


Lakme Quiz :

Quiz date: 19/03/2018 to 27/03/2018

Quiz Answers:

1. Which of these is a prestigious event that Lakme is the title sponsor for?
Ans.: Lakme Fashion Week

2. Which of these is a range of office-friendly make-up by Lakme?
Ans.: 9 to 5

3. Which range of Lakme products are Caramel Custard, Pink Tint and Mauve-it associated with?
Ans.: Lipsticks

4. Lakme was India’s first cosmetic company to introduce a range of make-up specially for Indian women

Ans.: True
5. Which of the following actress is associated with Lakme?
Ans.: Kareena Kapoor
If you entered all answers correctly a congratulation page will appear.
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.