Amazon Quiz Mania 2: Cricket Basics And Cricket Master Quiz Answers

Post Contents Show

Amazon Quiz Mania 2 Answers, Amazon Quiz Mania Cricket Basics, And Cricket Master Quiz Answers, Amazon Cricket Basics Quiz Answers, Amazon Cricket Master Quiz Answers, Amazon Quiz Mania 2 Win All Answers Today Amazon Cricket Master And Basics All Question Answers:

Amazon Quiz Mania 2 Cricket Basics Quiz Answers:

Amazon Quiz Mania Cricket Basics And Master Quiz Answers

Question 1. At which ground did India play Australia in a Women’s T20 World Cup final for the first time?

Answer: MCG

 

Question 2. The movie ‘M.S Dhoni: The Untold Story’ ends with an iconic moment from which match?

Answer: 2011 World Cup final

 

Question 3. Which team did Bangladesh beat in the final to claim their first ever U19 World Cup?

Answer: India

 

Question 4. Who among these has NOT scored a century on Test debut for India?

Answer: Sachin Tendulkar

 

Question 5. Which was the second Indian ground after the DY Patil Stadium to have hosted an Indian Premier League final?

Answer: MA Chidambaram Stadium

 

Question 6. Which of these English cricket captains was born in India?

Answer: Nasser Hussain

 

Question 7. During the 2007 World Cup, who became the first cricketer to hit six sixes in an over in international cricket?

Answer: Herschelle Gibbs

 

Question 8. During the famous India vs Pakistan Test series in 2004, which of these batsmen scored a triple century in the first match?

Answer: Virender Sehwag

 

Question 9. In the 2014 Indian Premier League final, which Indian cricketer hit a century in a losing cause?

Answer: Wriddhiman Saha

 

Question 10. In January 2019, which side made Australia follow on in a Test match at the SCG?

Answer: India

 

Amazon Quiz Mania 2 Cricket Master Quiz Answers:

Question 1. Who claimed the final wicket to seal victory for India in the 1983 World Cup final?

Answer: Mohinder Amarnath

 

Question 2. Among all teams to have played in the Indian Premier League, Pune Warriors India and ________ have never made the playoffs or semis?

Answer: Kochi Tuskers Kerala

 

Question 3. Who among them captained India in consecutive overseas Test series wins in West Indies and England, and also coached India?

Answer: Ajit Wadekar

 

Question 4. How many Indians have won the Most Valuable Player award in the Indian Premier League?

Answer: 2

 

Question 5. The 2019 World Cup final, went into the Super Over. Who bowled the Super Over for New Zealand?

Answer: Trent Boult

 

Question 6. The first match of a series contested for which trophy, was played in March 2020, in an empty stadium?

Answer: Chappell Hadlee Trophy

 

Question 7. When Brian Lara made 375 in a Test match against England in 1994, whose record for the highest Test score ever did he break?

Answer: Sir Garfield Sobers

 

Question 8. In 2016, which Indian ground introduced a bell similar to the Lord’s cricket ground, which would be rung to signal the start of a Test?

Answer: Eden Gardens

 

Question 9. In February 2018, which famous Indian cricketer became the first bowler to take 200 wickets in Women’s ODIs?

Answer: Jhulan Goswami

 

Question 10. In India’s first ever Test, the Maharaja of which princely state associated with a great Indian, stepped down to allow CK Nayudu to captain?

Answer: Porbandar

Amazon Quiz Mania 2 Cricket Basics And Master- More Details, Prizes And Terms:

  1. Quiz Mania is brought and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (ASSPL).
  2. The quiz is for entertainment purposes only, and designed for customers to test their knowledge on various topics.
  3. There are no rewards attached with these quizzes.
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.