Amazon 5000 Quiz Answers 30 December 2019 Win Rs 5000 Amazon Pay

Post Contents Show

Amazon Rs 5000 Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today Win Rs 5000 From Amazon 30 December 2019, Amazon Quiz Time Answers 30 December 2019, Answers Of Amazon Rs 5,000 Quiz 30th December 2019, Amazon Morning 5000 Quiz Answers 30 Dec 2019, Amazon 5000 Quiz Answers 30/12/19 All Answers, Amazon App Only Rs 5000 Amazon Pay Quiz Answers, Amazon Quiz Time 30 December 2019 Answers:

Hi, Readers Amazon India everyday provides exciting prizes to the winners of Amazon Quiz Time Daily Contest. Amazon Quiz comes everyday on 8 AM to 12 PM. Also Amazon time to time provides special edition quizzes. Anyone can play and win Amazon Quiz Contests. To play Amazon Quiz Time you have to download Amazon India Official Shopping App- [Click Here To Download].

How To Play And Win Amazon Rs 5000 Quiz Time Daily Contest- 30 December 2019 Quiz:

Amazon Rs 5000 Quiz Answers-2

  1. Open Amazon App from your smartphone [Click To Sign In]. if you have not Amazon Shopping App then [Click Here To Download].
  2. After Sign In find The Amazon Daily Quiz Banner, or Amazon Fun Zone Banner, or the Special Edition Quiz or Event Quiz Banner. If you can not find then [Click Here- Direct Link].
  3. Click on the Start Button to Start the Quiz- you have to answer all the 5 questions of today’s Amazon Quiz correctly to become eligible to win the assigned prize of Amazon Quiz Contest. We update all answers daily at first, you will get all answers here every day.
  4. Now you will see a congratulation page welcoming you for become eligible to win Amazon Quiz Time Contest.
  5. Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

Amazon Rs 5000 Quiz Answers 30 December 2019:

Question 1. Name the founder of ISRO whose 100th birthday was celebrated this year.

Answer: Vikram Sarabhai

 

Question 2. The Vijay Hazare Trophy, also known as the Ranji One-Day Trophy is a List A cricket tournament in India. Which team won the this trophy in 2019-20 defeating Tamil Nadu in the finals?

Answer: Karnataka

 

Question 3. Name the renowned naturalist who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019.

 Answer: David Attenborough

 

Question 4. Which of these food items is named after the same vessel in which it is cooked?

Answer: Kadai Chicken

 

Question 5. How do we better know the duo Vivian Fernandes and Naved Shaikh, who have served as inspirations for a popular 2019 movie?

Answer: Divine and Naezy

Also, Play Other Quizzes:

 

Amazon Quiz 30 December 2019- More Details And Terms & Conditions:

  1. This Contest will commence on 30 December 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 5,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Other Amazon Quiz Answers:-

Amazon Today Vivo U10  Quiz Answers 29 December 2019:

Question 1. In October who broke Don Bradman’s record of highest average in Test cricket on home soil? (His average has reduced since)

Answer: Rohit Sharma

 

Question 2. Which CEO topped the list of Fortune’s Business person of the Year 2019?

Answer: Satya Nadella

 

Question 3. What was climbed for the final time in October 2019 in Australia? (It has been closed for climbers since)

Answer: Uluru

 

Question 4. Which Indian structure featured in Time’s 2019 list of 100 greatest places in the world?

Answer: Statue of Unity

 

Question 5. Which of these cricketers led India to its first World Cup final in the 21st Century?

Answer: Saurav Ganguly

Amazon Quiz Answers 28 December 2019- Sennheiser Quiz Answer:

Question 1. Birds of Prey is an upcoming movie featuring which of these comic book characters as the main protagonist?

Answer: Harley Quinn

 

Question 2. Who is the only Indian cricketer to take two international ODI hat-tricks?

Answer: Kuldeep Yadav

 

Question 3. Stadia from Google is a new cloud-based service offering what to customers?

Answer: Gaming

 

Question 4. Shashi Tharoor won the Sahitya Akademi Award 2019 in English category for which book?

Answer: An Era of Darkness

 

Question 5. Who among these will publish an anthology of the writings of Guru Nanak Dev in world languages to mark his 550th birth anniversary?

Answer: UNESCO

Amazon Quiz Answers 27 December 2019:

Question 1. If it was Malaika Arora who featured in the song ‘Munni Badnaam Hui’, who features in the song ‘Munna Badnaam Hua’?

Answer: Warina Hussain

 

Question 2. Who among the following was awarded the Bharat Ratna posthumously?

Answer: Nanaji Deshmukh

 

Question 3. December 22nd is celebrated as National Mathematics Day on the occasion of whose birthday?

Answer: Srinivas Ramanujan

 

Question 4. The current Duchess of Sussex was a regular on the first seven seasons of which of these shows?

Answer: Suits

 

Question 5. What is the value of the commemorative coin released on Mahatma Gandhi’s 150th birth anniversary?

Answer: INR 150

Amazon Rs 15000 Quiz Answers Today 26 December 2019

Question 1. Who recently became the first man to score a century on Test as well as ODI debut?

Answer: Abid Ali

 

Question 2. Panipat is a city in which present-day state of India?

Answer: Haryana

 

Question 3. The base color of the bank note of which denomination is magenta?

Answer: INR 2000

 

Question 4. A small village called Dhordo in Gujarat is currently hosting which famous festival?

Answer: Rann Utsav

 

Question 5. Which actor born on 17th December was the producer for the movie Vicky Donor, also winning a National Award for the same?

Answer: John Abraham

Amazon Oppo Reno2 Z Quiz Answers 25 December 2019:

Question 1. In 1804, which composer born on 16th December, debuted his Symphony no 3 in Napoleon’s honour?

Answer: Beethoven

 

Question 2. Which country topped the medal tally at the South Asian Games 2019

Answer: India

 

Question 3. Who is known as Père Noël in French?

Answer: Santa Claus

 

Question 4. New Zealand has ordered 1,292 of what to treat patients injured in a volcanic eruption on the country’s White Island?

Answer: Square feet of skin

 

Question 5. If Suman Rao finished 3rd, Opelie Mezzino finished 2nd, who finished 1st? (Hint : Miss world 2019 pageant)

Answer: Toni-Ann Singh

Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.