Amazon Festive Riddles Quiz Answers 30 October – Win 6 Months Free Shopping

Amazon Festive Riddles Quiz Answers, Festive Riddles Amazon Answers, Amazon Festive Riddles Quiz Answers 30 October, Amazon Festive Quiz Answers 30 October – Win 6 months free shopping 29th October Amazon Riddles Quiz Answers, Amazon Festive Riddles 29 October Amazon Riddles All Answers:

Amazon Festive Riddles Answers 30 October:

Question 1. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer: A match stick

 

Question 2. I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer: A Joke

 

Question 3. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer: Sugar

 

Question 4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer: A deck of Cards

 

Question 5. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer: Rangoli

 

Amazon Sony Sound Bar Quiz 30 October – Click here

1. What begins with T ends with T and has T in it?

Answer: A tea pot

 

2. What has a face and two hands but no arms or legs?

Answer: A clock

 

3. I turn everything but I do not move. What am I?

Answer: Mirror

 

4. I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

Answer: A hole

 

5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer: Charcoal

How to play and win Amazon Festive Riddles Quiz Contest And Win Six Months Free Shopping:

Amazon India frequently runs quiz contests on their official shopping app, as Quiz Time quiz, or Riddles quiz or Super Value Day quiz and many sponsored quizzes. Amazon Today announced a new Festive Riddles App Only Contest. You can win 6 months of free shopping from Amazon Answering All the Riddles Questions Correctly. Here we are providing the correct solution of Amazon Festive Riddles Quiz Contest, So Answer the Questions And Stand a Chance to Win From Amazon App Only Riddles Quiz Contest.

All You need to participate is the official Amazon Shopping App and answer the all questions of amazon quiz today, no purchasing is necessary if you haven’t installed the app yet then download the app now clicking HERE (Android) And click HERE (iOS).

Sign in to the app And you can see the banner of Amazon quiz of that day or currently running quizzes. To win the Amazon App only quizzes you have to answer all Amazon Quiz Questions appeared after you start the contest. Here you will get all Answers of Amazon Quiz Today and of previous days. Scroll down to see answers of Amazon Quizzes of previous days. For other Amazon Quiz Answers Click HERE.

Amazon Fetive Riddles Quiz Contest Answers 30 October 2018 – More Details:

  1. This Contest will commence on 29 October 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 1 November 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning 6 month’s free shopping as Rs. 60,000 Amazon Pay balance, i.e. 10,000 for each month (hereinafter referred to as “Prize(s)”)
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.