Amazon Canon EOS DSLR Camera Quiz Answers 6 November – Win Canon DSLR Camera

Amazon Quiz Today Answer – 21 September Win Canon EOS DSLR Camera Amazon Quiz Answers Today 21st September Amazon Quiz Time Contest Answers Canon DSLR Camera Quiz Amazon App Only Morning Quiz Answers 21 September Amazon Quiz Answers Amazon quiz 21 September Contest Answers:

Amazon Canon Camera Quiz Answers 6 November:

Amazon Canon EOS DSLR Camera Quiz Answers

 1. Who was the second man to walk on the moon?

Answer: Edwin ‘buzz’ Aldrin

 

2. In which city would you find the Colosseum, an amphitheater built in the first century to honor the Flavian dynasty?

Answer: Rome, Italy

 

3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer: The French Revolution

 

4.  In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

Answer: Zambia

 

5.  In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by road?

Answer: Norway

Amazon EOS DSLR Quiz Answers 21st Sept.:

Amazon Canon Dslr Quiz Answers 7 September

 1. Which is the highest attainable rank in the Indian Army?

Answer: Field Marshal

 

2. Which planet is the closest to Earth?

Answer: Venus

 

3. Which is the tallest mammal?

Answer: The Giraffe

 

4. The dot that appears on the lower case of the alphabet ‘i’ is called _______.

Answer: Tittle

 

5. In which country were the first Olympic games held?

Answer: Greece

How To Play And Win Amazon Canon Camera Quiz 21 September:

Amazon India frequently run quiz contests on their official shopping app, as Quiz Time quiz, or Riddles quiz or Super Value Day quiz and many sponsored quizzes. Amazon Today Quiz is Amazon Canon EOS DSLR Camera Quiz.

All You need to participate is the official Amazon Shopping App and answer the all questions of amazon quiz today, no purchasing is necessary, if you haven’t installed the app yet then download the app now clicking HERE (Android) And click HERE (iOS).

Sign in to the app And you can see the banner of Amazon quiz of that day or currently running quizzes. To win the Amazon App only quizzes you have to answer all Amazon Quiz Questions appeared after you start the contest. Here you will get all Answers of Amazon Quiz Today and of previous days. Scroll down to see answers of Amazon Quizzes of previous days. For other Amazon Quiz Answers Click HERE.
After answering all the questions correctly a congratulation page will appear, to see the winners list click HERE.

More Details – Amazon Canon EOS DSLR Camera Quiz 21 September 2018:

  1. This Contest will commence on 21 September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Canon Eos 1300D 18MP Digital SLR Camera (Black) with 18-55mm ISII Lens, 16GB Card and Carry Case (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.