Amazon All Great Indian Festival And IPL Quiz Answers October 2020

Hi readers We provide all correct answers of Amazon Quizzes every day and also for special edition and spin and win quiz contests. The Great Indian Festival on Amazon is coming, so Amazon is publishing many quizzes on Amazon India App. So here is the answers to every such quiz during this season. You will get all answers in a single place. Hope it will help you.

Amazon Great Indian Festival And IPL Season All Quiz Answers:

Amazon Great Indian Festival Quiz Answer And Win ₹1 Lakh

 

For All Quiz Answers: CLICK HERE

Spin And Win/ Tap And Win Answers:

Amazon Gandhi Jayanti Special Spin And Win Quiz Answers 2 October 2020 Win Free Products Of India:

Question: When do we celebrate Gandhi Jayanti?
Answer: October 2

Amazon Great Indian Festival Spin And Win Answers 1 October 2020 Win Prizes Worth ₹25 Lakhs

Question: Who is known as our Father of the Nation?
Answer: Mahatma Gandhi

Amazon Great Indian Festival Spin And Win Answers 30 September 2020 Win Prizes Worth ₹8 Lakhs

Question: How many sides does a Triangle have?
Answer: 3

Amazon Pujo Edition Spin And Win Quiz Answers 29 September 2020

Question: What is the next day of Navami celebrated as ?
Answer: Dussehra

Amazon Navratri Edition Spin And Win Quiz Answers 29 September 2020 Win Prizes To Make This Navratri Extra Special

Question: What is the next day of Navami celebrated as?
Answer: Dussehra

Amazon FunZone Jackpot Quiz Answers Win Rs 25000, Bose Headphone And More 29 September 2020

Question: A square has _____ sides.
Answer: 4

Amazon T20 Mania Spin And Win Quiz Answers Win Rs 25000 And More Prizes 29 September 2020

Question: How many days are there in the month of September?
Answer: 30

Amazon Great Indian Festival Tap And Win Answers 27 September 2020 Win Gold Coin And More Prizes

Question: How can you enjoy Amazon Great Indian Festival early on?
Answer: All of the above

Amazon Pay Ring Of Rewards Quiz Answers 22 September 2020 Win Rs 1000 And Unlock Rewards

Question: How many days are there in the month of September?
Answer: 30

Amazon T20 Master Blaster Mania Spin And Win Quiz Answers 19 September 2020 Win Rs 25000 And More

Question: How many days are there in the month of September?
Answer: 30

Special Quiz Answers In This Season:

Amazon Great Indian Festival Guess Who Quiz Answers 2 October 2020 Win HP Gaming Laptop

Question 1. Which of these movies was based on the life of this great Indian?
Answer: The Man Who Knew Infinity

Question 2. Which movie starring the man in picture has been nominated for the Best Foreign Film award at the Oscars?
Answer: Mother India

Question 3. The lady on screen has won two Grand Slam titles partnering which famous Indian tennis player?
Answer: Leander Paes

Question 4. _______ used Sachin Tendulkar’s bat to hit the fastest ever ODI century
Answer: Shahid Afridi

Question 5. The only Indian Test cricketer to be knighted is Maharaja of Vizianagaram and he is also the second Indian cricketer to be awarded the Padma Bhushan in 1958. Who is he?
Answer: Vijay Ananda Gajapathi Raju

Amazon LG Monitors Quiz Answers Win Rs 10000 Amazon Pay 2 October 2020

Question 1. Which of the following is LG’s Gaming monitor series?
Answer: UltraGear

Question 2. Nano IPS is a new Technology for ____________ in monitors.
Answer: Display Screen

Question 3. IPS Panels come with 1ms Response Rate.
Answer: TRUE

Question 4. Which of the following features describe gaming monitors?
Answer: All of the above

Question 5. LG’s 4K Monitor 27GN950 comes with 1ms Response time and 144 Hz.
Answer: TRUE

Amazon World Animal Day Quiz Answers 30 September 2020 Win Rs 5000 Amazon Pay [2 Winners]

Question 1. Where do you find this animal?
Answer: Australia

Question 2. What is the name of this animal who gives birth to 2-10 pups a year?
Answer: Skunk

Question 3. Felis catus is the scientific name of which of these animals?
Answer: Cat

Question 4. Which animal is typically called the ‘King of the Jungle’?
Answer: Lion

Question 5. This animal is the National animal of India.
Answer: Tiger

Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answers 30 September 2020 Win OnePlus 8T 5G

Question 1. The OnePlus 8T 5G will have ____ Hz Fluid Display ?
Answer: 120

Question 2. Which OS powers OnePlus Phones ?
Answer: OxygenOS

Question 3. OnePlus 8T 5G will come with ____ W of Ultra Fast Charging
Answer: 65

Question 4. What is the OnePlus 8T 5G’s charging technology called ?
Answer: Warp Charge

Question 5. When is the OnePlus 8T 5G launch event ?
Answer: 14th Oct

Amazon Handicrafts Mela Quiz Answers 30 September 2020 Win Rs 20000

Question 1. Which Amazon program offers authentic handlooms and handicrafts by Indian artisans?
Answer: Amazon Karigar

Question 2. What are Banarasi sarees known for?
Answer: Zari work

Question 3. What are you very likely to find at a handicrafts mela?
Answer: All of the above

Question 4. In which of these Indian states is the Ajrakh art form widely practiced?
Answer: Bhuj

Question 5. Which of the following types of handicrafts can be made from natural fibres?
Answer: All of the above

Amazon MI Watch Quiz Answers Win Redmi 9A Phone 29 September 2020

Question 1. Which of the following features describe the Mi Watch Revolve?
Answer: All of the above

Question 2. The maximum Battery life of Mi Watch Revolve on a single charge is ______.
Answer: Up to 14 days

Question 3. The Mi Watch Revolve is water resistant till 50 meters.
Answer: TRUE

Question 4. How many specialised sports mode does Mi Watch Revolve support?
Answer: 10

Question 5. Which of the following features is NOT supported by Mi Watch Revolve?
Answer: Cooking

Amazon Pay Later Quiz Answers 29 September 2020 Win Rs 20000 [5 Winners]

Question 1. Which of these is true about Amazon Pay Later?
Answer: All of above

Question 2. Which payment methods can be used for repayment of purchase made using Amazon Pay Later?
Answer: Netbanking / Debit Cards

Question 3. Amazon Pay Later can be used to pay for which of the following?
Answer: All of above

Question 4. Which of the following is a step to register for Amazon Pay Later?
Answer: Enter your PAN card number

Question 5. With Amazon Pay Later, you can buy multiple times through the month and pay the full amount at once next month. True or False?
Answer: TRUE

Amazon Festive Riddles Quiz Answers 28 September Win iPhone 11 Pro From Amazon Great Indian Festival

Question 1. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?
Answer: A match stick

Question 2. I can be cracked, made, told, and played. What am I?
Answer: A Joke

Question 3. A box of diamonds that most love to eat. What am I?
Answer: Sugar

Question 4. I have hearts but no other organs. What am I?
Answer: A deck of Cards

Question 5. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?
Answer: Rangoli

Amazon Extra Savings Quiz Answers Win Rs 20000- 27 September 2020

Question 1. On how many products business customers get GST input tax benefit?
Answer: 15 Crore +

Question 2. You can use Prime on your business account.
Answer: True

Question 3. Which of the following benefits do Amazon Business customers get?
Answer: All of these

Question 4. You can save up to _________on your business purchases by claiming GST input tax credit
Answer: 28%

Question 5. Amazon Business is also present in the US?
Answer: True

Amazon Launchpad Quiz Answers 27 September 2020 Win Rs 10000 Amazon Pay

Question 1. Amazon Launchpad is your go-to destination for differentiated products from ________ on Amazon.in
Answer: Startups

Question 2. Amazon Launchpad showcases thousands of products from leading Indian Startups
Answer: Yes

Question 3. Which of these brands is known for advanced plant based nutrition for immunity?
Answer: Cureveda

Question 4. When can you avail ‘offers like never before’ from Amazon Launchpad?
Answer: Great Indian festival

Question 5. Which store from Amazon Launchpad helps to view videos to understand products better?
Answer: Watch and shop

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 27 September 2020 Win Rs 1 Lakh

Question 1. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during Amazon Great Indian Festival?
Answer: HDFC Bank

Question 2. How can you enjoy Amazon Great Indian Festival early on?
Answer: All of the above

Question 3. Amazon Fashion is offering ____ (fill the blank) days return policy during Amazon Great Indian Festival.
Answer: 30

Question 4. What benefits will Amazon offer on large appliances & TVs during Amazon Great Indian Festival?
Answer: All of the above

Question 5. Where can you get Golden Hour Deals during Amazon Great Indian Festival?
Answer: Only on the Amazon app

Amazon Pay Quiz Answers Win Rs 10000- 26 September 2020

Question 1. Which of the following can be done via Amazon Pay UPI?
Answer: All of the above

Question 2. Where does money gets credited when you send money through Amazon Pay UPI to another UPI handle?
Answer: Bank account linked to receiver’s UPI handle

Question 3. Which of the below is needed to pay anyone via Amazon Pay UPI?
Answer: UPI PIN

Question 4. For a gas cylinder booked on Amazon where would you receive the delivery from the distributor?
Answer: At your doorstep

Question 5. Which of the following insurance premiums can be paid on Amazon?
Answer: All of these

Amazon Tecno Quiz Answers 24 September 2020 Win Rs 5000 Amazon Pay [20 Winners]

Question 1. TECNO SPARK 6 Air is equipped with a massive battery, what is it’s capacity?
Answer: 6000 mAh

Question 2. What is the new variant of TECNO SPARK 6 Air?
Answer: 3+64GB

Question 3. What is the display size of TECNO SPARK 6 Air?
Answer: 7″ HD+ display

Question 4. How many rear cameras does the TECNO SPARK 6 Air have?
Answer: 3

Question 5. Finally, TECHNO SPARK 6 Air comes with a ___MP selfie camera?
Answer: 8MP

Amazon Nerf Quiz Answers Win Rs 10000 22 September 2020

Question 1. Fill In The Blanks In This Tagline Mentioned By Rannvijay In The Video – ‘It’s Nerf Or ________’.
Answer: Nothing

Question 2. Which Of These Do You Need For The Nerf House Challenge?
Answer: Your Phone

Question 3. What Is Rannvijay’s Favourite Nerf Blaster? Hint – Watch The Video For The Answer!
Answer: Nerf Ultra One

Question 4. How Many Steps Does One Have To Step Back From The Camera For The Nerf House Challenge?
Answer: 7

Question 5. The Objective Of The Nerf House Challenge Is To Blast At The Camera In The _______________ Possible. Fill In The Blanks
Answer: Least Number Of Shots

Amazon World Heart Day Quiz Answers Win Apple Watch 23 September 2020

Question 1. On December 3, 1967, 53-year-old Louis Washkansky received the first ____ transplant. Fill in the blank.
Answer: Heart

Question 2. How many chambers are there in a human heart?
Answer: 4

Question 3. Which part of the heart gets its name from the Latin word for ‘belly’?
Answer: Ventricle

Question 4. Which of these hashtags is being promoted by the World Heart Federation in observance of World Heart Day 2020?
Answer: #UseHeart

Question 5. The idea of World Heart Day was conceived by Antoni Bayés de Luna, who was the President of which organization from 1997-99?
Answer: World Heart Federation

Amazon TCL Quiz Answers 19 September 2020 Win TCL 65″ QLED TV

Question 1. Which of the following TVs is the video about?
Answer: TCL QLED

Question 2. As per the video, TCL QLED TV can display images for industry leading 93% DCI-P3 colour gamut and brightness
Answer: TRUE

Question 3. The video shows which of the following TCL QLED TV picture quality features
Answer: Dolby VISION, HDR 10+

Question 4. Which of the following sound feature is offered by TCL QLED TV? (hint: watch the video for answers)
Answer: Integrated ONKYO, dedicated sub-woofer

Question 5. As per the video, with built-in Google Assistant on TCL QLED TV, you can realize hands-free voice control to your TV, set reminders and connect with your Smart home devices.
Answer: TRUE

Share your love

Leave a Reply