Amazon Student’s Day Quiz Answers 14 November 2020 Win Lenovo ThinkPad Free

Amazon Student’s Day Quiz Answers Win Lenovo ThinkPad 14th November 2020, Amazon Students Day Lenovo Thinkpad Quiz Answers 14 November 2020. Get All Correct Answers Of Amazon Lenovo Quiz Of Students Day 2020 Win Lenovo ThinkPad Free:

How To Play And Win Amazon Lenovo ThinkPad Quiz 14 November:

1. Open Amazon App from your smartphone [Click To Sign In]. if you have not Amazon Shopping App then [Click Here To Download].

2. After Sign In find The Amazon Quiz Banner [Today 14 November 2020 Student’s Day Quiz Click Here- Direct Link].

3. Click on the Start Button to Start the Quiz- you have to answer all the 5 questions of today’s Amazon Quiz correctly to become eligible to win the assigned prize of Amazon Quiz Contest. We update all answers daily at first, you will get all answers here every day.

4. Enter the lucky draw to win the prize by answering all 5 questions correctly.

Amazon Students Day Quiz Answers 14 November:

Amazon Students Day Quiz Answers Win Lenovo Thinkpad Laptop Free

Question 1. In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?

Answer: Dutee Chand

 

Question 2. As a student, which famous Indian once mis-spelt the word ‘Kettle’ and refused to copy the correct spelling from the neighbor’s slate?

Answer: Mahatma Gandhi

 

Question 3. ‘The Adventure of the Three Students’ features which legendary fictional detective?

Answer: Sherlock Holmes

 

Question 4. Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

Answer: Harvard

 

Question 5. One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

Answer: University of California, Berkeley

 

Question 6. While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

Answer: Malala Yousafzai

 

Question 7. The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

Answer: Nike

 

Question 8. The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore’s student, Ananda Samarakoon?

Answer: Sri Lanka

Amazon Students Day Quiz- More Details And Terms:

  1. This Contest will commence on 17 November 2020 from 12:00:01 a.m. to 30th November 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant(s) will be selected as winner(s) by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Lenovo ThinkPad (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Share your love

Leave a Reply