Amazon Special Edition Quiz Answers 2 October – 1 Lakh Quiz Answers

Amazon Special Edition Quiz Answers, Special Edition Quiz Amazon Answers, Amazon Special Edition Quiz 30 September Answers, Amazon Special Edition Quiz 2 October 2018, Amazon Special Quiz Answers, Amazon 1 Lakh quiz answers 2 October, Amazon Special Edition 1 Lakh quiz Answers – Win 1 Lakh Amazon Quiz Answers.

Amazon Special Edition Quiz Answers – Win Rs. 1 Lakh 2nd October:

Amazon Special Edition Quiz Answers Win Rs 1 Lakh

Amazon Special Edition Quiz Answers 20 October Win OnePlus 6T Please Click Here

 1. 2nd October 2018 marks the _______ birth anniversary of Mahatma Gandhi.

Answer: 150th

 

2. Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?

Answer: Long Walk to Freedom

 

3. This Gandhi Jayanti, India has organized a ‘Gandhi March’ in Netherlands.

Answer: True

 

4. Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize _____ times but never won. The Nobel committee regrets not giving him the prize to this day.

Answer: 5

 

5. Mahatma Gandhi shares his birthday with which of these former prime ministers of India?

Answer: Lal Bahadur Shastri

Amazon Special Edition Quiz Answers 30 September – Win Vivo V9 Pro:

 1. How much RAM does the Vivo V9 Pro come with?

Answer: 6GB

 

2. The V9Pro is powered by which processor?

Answer: Qualcomm Snapdragon 660 AIE

 

3. Vivo V9Pro supports dual SIM with dual 4G

Answer: True

 

4. Which of these is NOT a feature of the rear camera on the V9 Pro?

Answer: 3D printing

 

5. Vivo was the title sponsor for IPL 2018

Answer: True

How To Play And Win Amazon Special Edition Quiz 30 Sep 2018:

Almost every day Amazon India runs quiz contests in official Amazon India shopping App. like Amazon Morning Quiz 8 AM to 12 PM and Amazon Special Edition Quiz etc. Contestants can participate in these quiz contests by signing in to Amazon App and answering all the questions correctly.

The winner of the quiz is eligible to win the assigned prize for quiz contest. You have to answer all the quiz questions correctly, after that, you will enter into a lucky draw. The winner/s of the Lucky draw will get the prize. We everyday update Amazon Quiz Contest Answers Here, Click for more quiz answers.

All You need to participate isM the official Amazon Shopping App and answer the all questions of amazon quiz today, no purchasing is necessary if you haven’t installed the app yet then download the app now clicking HERE (Android) And click HERE (iOS).

Sign in to the app And you can see the banner of Amazon quiz of that day or currently running quizzes. To win the Amazon App only quizzes you have to answer all Amazon Quiz Questions appeared after you start the contest. Here you will get all Answers of Amazon Quiz Today and of previous days. Scroll down to see answers of Amazon Quizzes of previous days. For other Amazon Quiz Answers Click HERE.
After answering all the questions correctly a congratulation page will appear, to see the winner’s list click HERE.

Amazon Special Edition Vivo V9 Quiz 30 September 2018 – More Details:

This Contest will commence on 30th September 2018 from 12:00:01 p.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”). 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in. 3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. 4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly. 5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 24 (Twenty four) participants will be selected as winners by a random draw of lots. 6. The declared winner(s) will be eligible for winning one unit of Vivo V9 Pro each (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only. 8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs

Share your love

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.