Amazon Quiz Mania: Bollywood Basics And Bollywood Master Quiz Answers

Post Contents Show

Amazon Quiz Mania Bollywood Basics And Bollywood Master Quiz Answers, Amazon Quiz Mania Answers Bollywood Basics Answers Bollywood Master Answers, Amazon Bollywood Quiz Mania All Answers Win Amazon Bollywood Basics And Master Quiz Mania Contest All Questions And Answers:

Amazon Quiz Mania Bollywood Basics Quiz Answers:

Amazon Quiz Mania Bollywood Basics And Master Quiz Answers

Question 1. The film Gulabo Sitabo stars Ayushmann Khurrana with which of these legendary actors?

Answer: Amitabh Bachchan

 

Question 2. The movie Angrezi Medium stars which of these actresses as Irrfan Khan’s daughter?

Answer: Radhika Madan

 

Question 3. Which of these actors is one of the producers of the movie ‘Tanhaji’?

Answer: Ajay Devgn

 

Question 4. The blockbuster movie series Baahubali takes place in which mythical kingdom?

Answer: Mahismati

 

Question 5. In the movie ‘Dangal’ Aamir Khan portrays the role of which real life sportsperson?

Answer: Mahavir Singh Phogat

 

Question 6. Which of these 2020 movies features Malti Aggarwal and activist Amol Dwivedi as the main characters?

Answer: Chhapaak

 

Question 7. The wedding of which of these Bollywood stars famously took place in Tuscany, Italy?

Answer: Anushka Sharma

 

Question 8. What is the surname of the character played by Pankaj Tripathi in the Amazon Prime series ‘Mirzapur’?

Answer: Tripathi

 

Question 9. Which of these organisations produced the Amazon Prime series ‘Panchayat’?

Answer: TVF

 

Question 10. Chandra Barot and Farhaan Akhtar have both directed movies based on which of these iconic characters in Bollywood?

Answer: Don

Amazon Quiz Mania Bollywood Master Quiz Answers:

Question 1. Which of these famous actors featured in BR Chopra’s Mahabharat as Raja Bharat?

Answer: Raj Babbar

 

Question 2. The year in which Sholay was nominated for Best Film at the Filmfare awards, which movie finally won the award?

Answer: Deewar

 

Question 3. In the original Golmaal movie, Ram Prasad Sharma has to pretend to have a twin after Bhawani Shankar spots him watching a match in which sport?

Answer: Hockey

 

Question 4. The fictional MMA league, Pro Takedown run by Aakash Oberoi, features in which Bollywood film?

Answer: Sultan

 

Question 5. In the movie ‘Tumhari Sulu’ which real life RJ stars as Albeli Anjali, a colleague of Sulochana, played by Vidya Balan?

Answer: RJ Malishka

 

Question 6. ‘Sleepers’, ‘Patriots’, ‘Pariah’, ‘Dance of Death’ are some of the episodes in which Amazon Prime series?

Answer: Family Man

 

Question 7. In 1999, a famous director made his debut for Doordarshan with a documentary titled ‘The Forgotten Army’. Who was the director?

Answer: Kabir Khan

 

Question 8. Which of these is a production company co-founded by Farhan Akhtar?

Answer: Excel Entertainment

 

Question 9. The Bollywood movie ‘We are Family’ starring Kajol and Kareena Kapoor is the remake of which Hollywood movie?

Answer: Stepmom

 

Question 10. Which Bollywood actress stars as filmstar Samara Kapoor in the Amazon Prime Series ‘Four More Shots Please!’?

Answer: Lisa Ray

Amazon Quiz Mania Bollywood Prizes And Details:

  1. Quiz Mania is brought and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (ASSPL).
  2. The quiz is for entertainment purposes only, and designed for customers to test their knowledge on various topics.
  3. There are no rewards attached with these quizzes.
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.