Amazon Quiz 19 November 2019 Answer And Win FitBit Versa 2 Smartwatch Today

Post Contents Show

Amazon Quiz 19 November 2019, Amazon 19th November 2019 Quiz All Answers, Amazon 19th Nov Quiz Answers Win FitBit Versa 2 Smartwatch, Amazon Quiz Time Answers 19 November 2019, Amazon Fitbit Quiz Answers 19 November 2019, Answers Of Amazon Fitbit Quiz 19 November 2019 Win FitBit Versa 2 Smartwatch From Amazon Today, Amazon 19 Nov Quiz Win FitBit Versa 2 Smartwatch From Amazon, Amazon Quiz Win 19 November 2019 Answers, Amazon Fun Zone Quiz Answers 19 November 2019, Amazon App Only Morning Quiz Time Answers Today 19 November 2019, Amazon FitBit Versa 2 Smartwatch Quiz Answers 19/11/19, Amazon App Quiz All Answers:

How To Play And Win Amazon FitBit Versa 2 Smartwatch Quiz 19 November 2019:

Amazon FitBit Versa 2 Quiz Answers

Amazon India frequently runs quiz contests on their official shopping app, as Quiz Time quiz, or Riddles quiz or Amazon FitBit Versa 2 Smartwatch quiz and many sponsored quizzes. Today on 19-11-2019 Amazon Announced Amazon FitBit Versa 2 Smartwatch Quiz  Contest.

  1. First, you need Amazon India Official Shopping App installed on your smartphone (If you haven’t the App Installed then Click Here to go to installation page )
  2. Open Amazon Shopping App and sign in
  3. Scroll down to Amazon Fun Zone Quiz And Click the banner of Amazon Today Quiz 19 Nov and click on the banner
  4. Answer all the questions of Amazon Today Quiz correctly and stand a chance to win FitBit Versa 2 Smartwatch for free from Amazon India.

Amazon Fitbit Quiz 19 November 2019 Answers:

 

Question 1. She was the first and the only woman Prime minister of India till date. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answer: Indira Gandhi

Amazon Saheli Quiz Answers 19 November 2019 Win Rs 10000 – 10 Winners

Question 2. She has starred in Bollywood movies like Satyam Shivam Sundaram, Don and many more between 1970s and 80s. She celebrates her birthday today. Who is this actress?

Answer: Zeenat Aman

 

Question 3. What is ‘Arise’, a new innovation launched by IIT Madras, a first of its kind in India?

Answer: Standing wheelchair

 

Question 4. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answer: FALSE

 

Question 5. Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountains in the world notable for appearances in films such as La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

Answer: Rome

Amazon Quiz 19 November  2019- More Details And Terms:

  1. This Contest will commence on 19 November 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of declared number of participants will be selected as the winner(s) by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (FitBit Versa 2 Smartwatch) From Amazon India Or Quiz Sponsor (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

—–: More  Amazon Quiz Answers:—–

Amazon Rs 20000 Quiz 18 November 2019 Answers:

 

Question 1. One of NASA’s four great observatories is named after which of these scientists?

Answer: Subrahmanyan Chandrasekhar

Question 2. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer: A dance form

 

Question 3. In April 2019, as a promotional activity, Oreo created a title sequence of which show using nearly 3000 cookies?

Answer: Game of Thrones

Question 4. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time?

Answer: Montignac, France

Question 5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday, who is hailed as the the father of White Revolution. When is it celebrated?

Answer: November 26

Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.