Amazon Pay Gift Card Quiz Answers 16 October 2020 Win Rs 10000 10 Winners

Amazon Pay Gift card Quiz Answers Win Rs 10000 amazon Pay 16 October 2020, Amazon Pay Gift card Quiz All Answers October 2020 Win Rs 10000 Amazon Pay Balance, Amazon Fun Zone Quiz Answers Amazon Pay Gift Card Quiz All Answers Win Rs 10000 Free 16 October 2020, Amazon App Only Gift Card Quiz Answers Win Rs 10000 Amazon Pay All Answers:

How To Play And Win Amazon Pay Gift Card Quiz Win Rs 10000 16 October 2020:

  1. Open Amazon App from your smartphone [Click To Sign In]. if you have not Amazon Shopping App then [Click Here To Download].
  2. After Sign In find The Amazon Daily Quiz Banner, or Amazon Fun Zone Banner, or the Special Edition Quiz or Event Quiz Banner. If you can not find then [Click Here- Direct Link].
  3. Click on the Start Button to Start the Quiz- you have to answer all the 5 questions of today’s Amazon Quiz correctly to become eligible to win the assigned prize of Amazon Quiz Contest. We update all answers daily at first, you will get all answers here every day.
  4. Now you will see a congratulation page welcoming you for become eligible to win Amazon Quiz Time Contest.
  5. Now, wait for the mail or SMS [For Mobile Accounts] from Amazon to know about your selection as a winner.

Amazon Pay Gift Card Quiz Answers 16 October 2020 Win Rs 10000:

Amazon Pay Gift Cards Quiz Answers Win Rs 10000

Question 1. You can send an Amazon Pay eGift Card to your loved one via…

Answer: All of the above

 

Question 2. Which of these amounts can you NOT buy on Amazon Pay eGift Cards?

Answer: Less than ₹10

For Direct Answers Join Our Telegram Channel- Click Here [No Ads]

Question 3. Which of these is true for Amazon Pay eGift Cards when compared to traditional gifting?

Answer: All of the above

 

Question 4. Which festival/event Amazon pay eGift Cards are NOT available on Amazon ?

Answer: World Laughter Day

 

Question 5. What happens when you receive an Amazon Pay eGift Card on email/Whatsapp and click ‘Add to account’?

Answer: Your Amazon Pay balance is updated with the Gift Card amount

Amazon Pay Gift Card Quiz 26 July 2020 Answers:

Question 1. Which of the below can you use to send an Amazon Pay Gift Cards to your loved ones?

Answer: All of the above

Question 2. You can purchase each of the below denominations of Amazon Pay Gift Card, except?

Answer: ₹9

Question 3. Which of these can you NOT choose when you send an email/ digital/ online gift card?

Answer: Physical box it gets delivered in

Question 4. Amazon Pay Gift Cards CANNOT be used to pay for

Answer: A gold bar

Question 5. The Amazon Pay Gift Cards store does NOT include cards for which of these occasions?

Answer: Full moon day

Amazon Pay Gift Card Quiz October 2020- More Details And terms:

  1. This Contest will commence on 10th October , 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 14th November , 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (Ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 10,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.