Amazon Michael Kors Christmas Quiz Answers Win Michael Kors Watch 18 December 2020

Amazon Michael Kors Christmas Quiz Answers 18 December 2020 Win Michael Kors Watch, Amazon Michael Kors Christmas Quiz Answers Win Michael Watch 18 December 2020. All Correct Answers Of Amazon Michael Quiz Win Michael Kors Watch 18 December  2020 All Answers:

How To Play And Win Amazon Michael Kors Christmas Quiz 18 December 2020:

1. Open Amazon App from your smartphone [Click To Sign In]. if you have not Amazon Shopping App then [Click Here To Download].

2. After Sign In find The Amazon Quiz Banner [Today 18 December 2020 Michael Kors Christmas Quiz Click Here- Direct Link].

3. Click on the Start Button to Start the Quiz- you have to answer all the 5 questions of today’s Amazon Quiz correctly to become eligible to win the assigned prize of Amazon Quiz Contest. We update all answers daily at first, you will get all answers here every day.

4. Enter the lucky draw to win the prize by answering all 5 questions correctly.

Amazon Michael Kors Christmas Quiz Answers 18 December 2020:

Amazon Michael Kors Diwali Quiz Answers Win Michael Kors Watch Free

Question 1. Which of the following Michael Kors model can monitor your heart rate?

Answer: MKT5045

 

Question 2. Which of the following Model is not a part of Michael Kors Ceramic Collection?

Answer: Women’s Blair Chronograph Stainless Steel Watch

 

Question 3. Complete the name of the watch in the image: Michael Kors Women’s________ Quartz Watch with Stainless Steel Strap(Model: MK6858)

Answer: Whitney

Question 4. The water resistance depth of the Michael Kors Analog Rose Dial Women’s Watch – MK5865 is 330 Feet.

Answer: TRUE

 

Question 5. The model Michael Kors Analog White Dial Women’s Watch-MK6837 is available in the following colour ? (Hint: Similar to Christmas Snow)

Answer: White

Amazon Michael Kors Diwali Quiz Answers 23 October 2020 Win Michael Kors Watch:

Question 1. Which year was Michael Kors Established in?

Answer: 1981

Question 2. Which of the following is a smart watch?

Answer: Michael Kors Gen 5 Access Bradshaw 2 Touchscreen -MKT5086

Question 3. Which of the following is a men’s watch?

Answer: Michael Kors Analog Black Dial -MK8750

Question 4. What date would Diwali fall on, in 2020?

Answer: 14th November

Question 5. Which one of the following band material is a Michael Kors Watch NOT available in?

Answer: Paper

Amazon Michael Kors Diwali Quiz- More Details And Terms:

  1. This Contest will commence on Oct 8th 2020 from 10:00:01 a.m. (IST) to Oct 30, 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Michael Kors watch. If the watch is not deliverable to a winner’s pin code at the time of announcement or delivery due to the ongoing Covid-19 impact or any other reason, the winner will be presented with Amazon Pay balance of the same amount (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.
Share your love

Leave a Reply