Amazon January Edition Quiz Answers 8 January 2021 Win Rs 20000

Amazon January Edition Quiz Answers Win Rs 20000, January 8, 2021. Amazon Answers Of January Edition Quiz Win 20000 Amazon Pay 8 January 2021. Amazon January Quiz 20000 Answers 8 Jan 2021. Amazon January Edition Quiz All Answers Today:

How To Play And Win Amazon January Edition Quiz Win Rs 20000:

1. Open Amazon App from your smartphone [Click To Sign In]. if you have not Amazon Shopping App then [Click Here To Download].

2. After Sign In find The Amazon Quiz Banner [Today 8 January 2021 Rs 20000 January Edition Quiz Click Here- Direct Link].

3. Click on the Start Button to Start the Quiz.

4. Enter the lucky draw to win the prize by answering all 5 questions correctly.

Amazon January Edition Quiz Answers 8 January 2021:

Amazon January Edition Quiz Answers 2021 Win Rs 20000 Amazon Pay

Question 1. On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America and named the city what?

Answer: Rio De Janeiro

 

Question 2. On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?

Answer: Alaska

 

Question 3. 15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when ___________ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks

Answer: KM Cariappa

For Direct Answers Join Our Telegram Channel- Click Here [No Ads]

Question 4. National Voter’s Day is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organisation?

Answer: Election Commission of India

 

Question 5. In 2019 , in a Test match played in January, which Indian spinner took a five wicket haul as India made Australia follow on at the SCG?

Answer: Kuldeep Yadav

 

Question 6. Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?

Answer: Bad Boys for Life

 

Question 7. The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?

Answer: David Bowie

 

Question 8. The Pattadakal dance festival, usually held in January is held in a UNESCO World Heritage site in which Indian state?

Answer: Karnataka

Amazon January Edition Quiz 2021- More Details And Terms:

  1. This Contest will commence on 7th January 2021 from 11:59:00 p.m. to 31st January 2021 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 20,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
Share your love

Leave a Reply