Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers 18 December 2020 Win 100% Back Up To ₹300

Amazon Google Play Recharge Code Quiz Win ₹300 Answers, Amazon Google Play Quiz Answers 18 December 2020 Win 100% Back Up To Rs 300. Amazon Answers Of Google Recharge Quiz Win Up To ₹300:

How To Play And Win Amazon Google Play Recharge Code Quiz:

1. Open Amazon App from your smartphone [Click To Sign In]. if you have not Amazon Shopping App then [Click Here To Download].

2. After Sign In find The Amazon Quiz Banner [Today 18 December 2020 Google Play Quiz Click Here- Direct Link].

3. Click on the Start Button to Start the Quiz- you have to answer all the 5 questions of today’s Amazon Quiz correctly to become eligible to win the assigned prize of Amazon Quiz Contest. We update all answers daily at first, you will get all answers here every day.

4. Enter the lucky draw to win the prize by answering all 5 questions correctly.

Amazon Google Play Recharge Quiz Answers 18 December:

Amazon Google Play Quiz Answers Win Free Google Play Credit

CLICK HERE TO PLAY THIS QUIZ

Question 1. What can you use Google Play recharge codes for?

Answer: All of the Above

 

Question 2. What is the maximum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay?

Answer: INR 5000

 

Question 3. How do you get delivery of Google Play recharge code from Amazon Pay?

Answer: All of the above

For Direct Answers Join Our Telegram Channel- Click Here [No Ads]

Question 4. What is the estimated delivery time of Google Play Recharge Code?

Answer: Delivery is Instant

 

Question 5. You can purchase Google Play recharge code using UPI

Answer: YES

Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers 15 November 2020:

Question 1. Google Play Recharge code on Amazon offers you to purchase for any amount upto _______

Answer: INR 5000

Question 2. Which of these activities can you do with a Google Play recharge code?

Answer: All of these

Question 3. To purchase a Google Play recharge code on Amazon, one has to go to which page?

Answer: Amazon Pay

Question 4. When does the Google Play balance expire?

Answer: It will not expire until you use

Question 5. After paying for the Google Play recharge code, you can find recharge code on ‘Your Orders’ page of Amazon.

Answer: TRUE

Amazon Google Play Recharge Code Quiz- More Details And Terms:

  1. This Contest will commence on 14th November, 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 13th December, 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1000 (thousand) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning 100% back up to Rs.300 reward on Google Play Recharge when paid using via Amazon Pay UPI on min order value of Rs.100 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.
Share your love

Leave a Reply