Amazon Fitbit Versa Quiz Answers Today 4 October – Win a Fitbit Versa Today

Amazon Quiz Answer Today – Win Fitbit Versa 4th October Amazon Quiz Answer Amazon App Only Quiz Time Contest Answers4 October Amazon Morning Quiz Answers Win Fitbit Versa Amazon Quiz Answers 4 October:

Amazon App Only Fitbit Versa Quiz Answers 4th October:

Amazon FitBit Versa 2 Quiz Answers

 1. The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?

Answer: Hinglish

 

2. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer: O-negative

 

3. What is the irrational fear of trees called?

Answer: Dendrophobia

 

4. Iromba is a dish made of fish, vegetables and bamboo shoots and is served fermented. Which North Eastern Indian state is this dish associated with?

Answer: Manipur

 

5. Who founded Facebook?

Answer: Mark Zuckerberg

Amazon Fitbit Versa Quiz Contest Answer 12 Sept.:

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers today 4 September

 1. Who portrayed the role of Milkha Singh in Bhaag Milkha Bhaag?

Answer: Farhan Akhtar

 

2. Which sportsperson has been appointed as Assam’s first ever sports ambassador?

Answer: Hima Das

 

3. Which of these Indian movies did NOT get nominated for Best Foreign Language Film at the Oscars?

Answer: Newton

 

4. Created by Edgar Rice Burroughs, Jhon Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Answer: Tarzan

 

5. Who won the Men’s Singles at the recently held 2018 US Open?

Answer: Novak Djokovic

How To Play And Win Amazon Quiz Today 12 September – Win Fitbit Versa:

Amazon India frequently run quiz contests on their official shopping app, as Quiz Time quiz, or Riddles quiz or Super Value Day quiz and many sponsored quizzes. Amazon Today Quiz is Amazon Fitbit Versa Quiz, Answer All The Questions Of Amazon Fitbit Versa Quiz Correctly And Stand A chance to win a Fitbit Versa Smart watch From Amazon.

All You need to participate is the official Amazon Shopping App and answer the all questions of amazon quiz today, no purchasing is necessary, if you haven’t installed the app yet then download the app now clicking HERE (Android) And click HERE (iOS).

Sign in to the app And you can see the banner of Amazon quiz of that day or currently running quizzes. To win the Amazon App only quizzes you have to answer all Amazon Quiz Questions appeared after you start the contest. Here you will get all Answers of Amazon Quiz Today and of previous days. Scroll down to see answers of Amazon Quizzes of previous days. For other Amazon Quiz Answers Click HERE.

More Details – Amazon Fitbit Versa Quiz Answers 12 September 2018:

  1. This Contest will commence on 12 September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Fitbit Versa (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.