Amazon Festive Riddles Quiz Answers 17 October Win 6 Months Free Shopping

Amazon Festive Riddles Quiz Answers, Festive Riddles Amazon Answers, Amazon Festive Riddles Contest 17th October All Answers Win Six Months Free Shopping Amazon Riddles Answers, Amazon Festive Riddles App Only Quiz Contest Answers Win 10000 Free Shopping, Amazon Riddles Quiz Answers, Amazon Festive Riddles Quiz Answers, Solve the Riddles To Win Six Months Free Shopping From Amazon #AmazonFestiveRiddles:

Amazon Festive Riddles Contest Answers 17 October:

***For 18 October Amazon Riddles Answers Please Click Here***

Question 1. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer: A match stick

 

Question 2. I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer: A Joke

 

Question 3. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer: Sugar

 

Question 4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer: A deck of Cards

 

Question 5. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer: Rangoli

 1.  Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer: A match stick

Amazon New Released Cloths For Men And Women – New Product Every Hour

2. Round and round, never off the ground. What am I?

Answer: Chakri/ Chakra/ Zamin chakkar

 

3. I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer: A joke

 

4. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer: Rocket firecracker

 

5. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer: Flower pot (Anaar)

How to play and win Amazon Riddles Quiz and win Six Months Free Shopping 17 October:

Amazon India frequently runs quiz contests on their official shopping app, as Quiz Time quiz, or Riddles quiz or Super Value Day quiz and many sponsored quizzes. Amazon Today announced a new Festive Riddles App Only Contest. You can win three months free shopping from Amazon Answering All the Riddles Questions Correctly. Here we are providing correct solution of Amazon Festive Riddles Quiz Contest, So Answer the Questions And Stand a Chance to Win From Amazon App Only Riddles Quiz Contest.

All You need to participate is the official Amazon Shopping App and answer the all questions of amazon quiz today, no purchasing is necessary if you haven’t installed the app yet then download the app now clicking HERE (Android) And click HERE (iOS).

Sign in to the app And you can see the banner of Amazon quiz of that day or currently running quizzes. To win the Amazon App only quizzes you have to answer all Amazon Quiz Questions appeared after you start the contest. Here you will get all Answers of Amazon Quiz Today and of previous days. Scroll down to see answers of Amazon Quizzes of previous days. For other Amazon Quiz Answers Click HERE.

Amazon Festive Riddles Quiz Contest  17 – 23 October 2018 Answers – More Details:

  1. This Contest will commence on 17 October 2018 from 12:00:01 p.m. (IST) to 23rd October 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning 6 month’s free shopping as Rs. 60,000 Amazon Pay balance, i.e. 10,000 for each month (hereinafter referred to as “Prize(s)”)
  7. claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.