Amazon Festive Riddles Quiz Answers 16 October Win 3 Months Free Shopping

Amazon Festive Riddles Answers, Festive Riddles Amazon Answers, Amazon Festive Riddles Contest 16th October All Answers Win Three Months Free Shopping Amazon Riddles Answers, Amazon Festive Riddles App Only Quiz Contest Answers Win 10000 Free Shopping, Amazon Riddles Quiz Answers, Amazon Festive Riddles Quiz Answers, Solve the Riddles To Win Three Months Free Shopping From Amazon #AmazonFestiveRiddles :

Amazon Great Indian Festive Riddles Answers Win iPhone 11 Pro 28 September 2020:

Enter the lucky draw to win the prize by solving all 5 riddles correctly.

Question 1. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer: A match stick

 

Question 2. I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer: A Joke

 

Question 3. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer: Sugar

 

Question 4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer: A deck of Cards

 

Question 5. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer: Rangoli

  1. Amazon Launchpad Quiz Answers 28 September 2020 Win Rs 10000 Amazon Pay
  2. Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 28 September 2020 Win Rs 1 Lakh
  3. Amazon Great Indian Festival Tap And Win Answers 28 September 2020 Win Gold Coin And More Prizes
  4. Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answers 27 September 2020 Win Samsung Galaxy S20 Ultra Rs 10000 And More
  5. Amazon Extra Savings Quiz Answers Win Rs 20000- 28 September 2020

Amazon Festive Riddles Contest Answers 16 October:

*** For 17th October Riddles Answers Please Click Here***

***For 18 October Amazon Riddles Answers Please Click Here***

 1. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer: Rangoli

2. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer: Sugar

 

3. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer: A party

4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer: A deck of cards

 

5. I am a kind of coat that can only be put on when wet. What am I?

Answer: Paint

How to play and win Amazon Riddles Quiz Contest and win Three Months Free Shopping 16 October:

Amazon Great Indian Festival Sale has Ended yesterday. Today Amazon 8 AM to 12 PM Morning quiz started again.

Amazon India frequently runs quiz contests on their official shopping app, as Quiz Time quiz, or Riddles quiz or Super Value Day quiz and many sponsored quizzes. Amazon Today announced a new Festive Riddles App Only Contest. You can win three months free shopping from Amazon Answering All the Riddles Questions Correctly. Here we are providing correct solution of Amazon Festive Riddles Quiz Contest, So Answer the Questions And Stand a Chance to Win From Amazon App Only Riddles Quiz Contest.

All You need to participate is the official Amazon Shopping App and answer the all questions of amazon quiz today, no purchasing is necessary if you haven’t installed the app yet then download the app now clicking HERE (Android) And click HERE (iOS).

Sign in to the app And you can see the banner of Amazon quiz of that day or currently running quizzes. To win the Amazon App only quizzes you have to answer all Amazon Quiz Questions appeared after you start the contest. Here you will get all Answers of Amazon Quiz Today and of previous days. Scroll down to see answers of Amazon Quizzes of previous days. For other Amazon Quiz Answers Click HERE.

Amazon Festive Riddles  16 – 21 October 2018 Answers – More Details:

  1. This Contest will commence on 16 October 2018 from 12:00:01 p.m. (IST) to 21st October 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning 3 month’s free shopping as Rs. 30,000 Amazon Pay balance, i.e. 10,000 for each month (hereinafter referred to as “Prize(s)”)
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.
Share your love

Leave a Reply

Your email address will not be published.