Amazon Crack The Math Fun With Numbers And Test Your Math Skills Quiz All Answers 18 June 2021

Amazon Crack The Math Quiz Answers Fun With Numbers All Answers. Amazon Math Quiz Answers Test Your Math Skill Quiz Answers 18 June 2021. Amazon Math Quiz All Answers 18 June 2021. Amazon Math Test Quiz All Answers June 2021:

How To Play And Win Amazon Math Quizzes June 2021:

1. Open Amazon App from your smartphone [Click To Sign In]. if you have not Amazon Shopping App then [Click Here To Download].

2. After Sign In find The Amazon Quiz Banner [Today 18 June 2021 Math Test And Crack The Math Quiz Click Here- Direct Link].

3. Click on the Start Button to Start the Quiz.

4. Enter the lucky draw to win the prize by answering all 5 questions correctly.

Amazon Crack The Math Fun With Numbers Quiz Answers June 2021:

Amazon Math Test Quiz Answers June 2021

Question 1. If 1/2 of 6=9, What is 1/3 of 12?

Answer: 12

 

Question 2. What are the values of A,B and C if A+B+C=13 and AxBxC=36?

Answer: 2, 2, 9

 

Question 3. Find the missing number

Answer: 42

 

Question 4. Place 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70 and 80 so that each side adds up to 150

Answer:

 

Question 5. How many circles contain black dots?

Answer: 5

 

Amazon Test Your Math Skill Quiz Answers June 2021:

Question 1. A scuba diver dove (-50) feet deep into the water. After every 2 minutes he rose (+2) feet toward the water surface. How deep in the water was he after 12 minutes.

Answer: -38 feet

 

Question 2. Which of the following is equal to -45 – (-105)

Answer: 105 – 45

 

Question 3. If the sum of three times of y is equal to 9, then what is the value of y?

Answer: 3

 

Question 4. Find the missing number

Answer: 20

 

Question 5. Find the missing number

Answer: 256

Share your love

Leave a Reply